Alba Llaràs, presentada com a nova Coordinadora de futbol femení

El Club esportiu Pla d'Urgell va presentar la nova coordinadora de femení, l'Alba Llaràs, en substitució del Víctor Rodríguez, coordinador durant els últims tres any a l'entitat i que abandona el càrrec per motius personals.

L'Alba, natural de Mollerussa, ha sigut jugadora i entrenadora de futbol durant tota la seva carrera i ha passat pel Mollerussa i el Pardinyes, on aquesta darrera temporada ha competit a la 2a Divisió Nacional Femenina.

La nova coordinadora de l'entitat, que actualment compta amb 6 equips femenins i més de 70 jugadores, es va mostrar entusiasmada amb el nou repte alhora que va lloar la tasca del seu antecessor. "Estic molt agraïda al Club per la seva confiança i tinc ganes de posar-me a treballar ben aviat per donar continuïtat al projecte engegat per l'anterior coordinador" va expressar durant la seva presentació.

Durant el mes de juny es farà el traspàs d'informació entre el Coordinador sortint i l'entrant i a partir de l'1 de juliol la nova coordinadora assumirà totes les funcions.

El Club mantindrà per la temporada vinent la mateixa estructura amb tres coordinadors: l'Alba Llaràs com a coordinadora de femení, el Sergi Navés com a coordinador de F11 i el Josep Maria Carné com a coordinador general i de F7.

Comentaris