7a Jornada de Futbol Femení

El proper dimecres 1 de maig, la Federació Catalana de Futbol organitza la 7a edició de la Jornada de Futbol Femení a 15 seus d’arreu de Catalunya. Aquesta jornada, dirigida a nenes i noies de 6 a 14 anys, té com a objectiu perfeccionar allò que les jugadores aprenen durant la temporada, i també serveix per tenir un primer contacte amb el futbol per aquelles participants que habitualment no el practiquen.

La promoció del futbol femení és un tema prioritari per a la Junta Directiva de la Federació Catalana de Futbol, que des de fa anys organitza activitats i campanyes per a fer créixer el futbol i el futbol sala femení (les pròpies Jornades, les Trobades Territorials Femenines, els Campus de Futbol Femení de l’estiu, la Cloenda de Futbol Sala Base Femení i Campionats de Futbol Sala Base Femení, entre d’altres). Totes elles acaben de donar força al projecte que fa un parell de temporades està impulsant l’FCF per promocionar el futbol femení: #ORGULLOSA.

Des del Club us animem a participar-hi i us informem que farem un formulari per tal de realitzar la inscripció conjunta.

Comentaris