Sortida a la Barça Escola Barcelona

El proper dissabte 15 de desembre, l'Aleví A i B i el Benjamí A del Club farem una sortida a Barcelona per disputar diversos partits amistosos contra diversos equips de la Barça Escola, a les instal·lacions del Miniestadi.

Degut a la gran demanda de Clubs per participar-hi, només 3 equips del Club hi podran anar aquest dissabte 15. La resta dels equips de F7, hi aniran a partir del mes de març.

La sortida del Bus serà del pàrquing del Camp de Futbol de Palau a les 7:00h del matí.El lloc de trobada serà la rampa que baixa cap als vestuaris del Miniestadi, mentre que els horaris dels partits seran els següents:

9:45 Alex Collado - Aleví A

9:45 Oriol Busquets - Aleví B

14:15 Rafinha - Benjamí A

La convocatòria de tots els equips serà 3/4 d'hora abans de cada partit a la rampa del Miniestadi.

Els que vingueu en cotxes particulars, podreu estacionar els vostres vehicles als aparcaments del Camp Nou entrant per l'accés 14.

Us informem també, que aquest any la Barça Escola tornarà a dur a terme una recollida de material esportiu nou o usat, per tal d'entregar-lo als nens més desfavorits a través de la Fundació del FC Barcelona. Per tant, animem a tots els jugadors que vinguin aquest proper dissabte 1 de desembre a que col·laborin en aquesta causa solidària.

Serà una gran jornada de futbol! Inscriviu-vos ja!

Comentaris