Club Esportiu Pla d'Urgell: et portem al cor!



Benvolguts pares i mares:

Estem a les acaballes de la temporada i amb els motors apunt per la nova, que en aquest moment preparem amb tota la força, il·lusió i compromís que ens caracteritza.

Ben aviat us comunicarem com queda tota la planificació esportiva, així com també els canvis, novetats i millores que hem estudiat, analitzat i portat a terme.

Som conscients que ens falta millorar, per això us demanen paciència i alhora ajut perquè aquestes millores siguin efectives. Tots junts formem aquesta gran família que som i que ens anomenem CLUB ESPORTIU PLA D’URGELL.

Què fem al Club Esportiu Pla d’Urgell? Doncs no solament eduquem futbolistes i entrenem persones, que al llarg de tota l’etapa son amb nosaltres, sinó que anem més enllà: transmeten un valor molt important: el valor del sentiment d’on pertanyem.

Un sentiment que apareix un dia al nostre interior i que no podem controlar: els nervis, la satisfacció al veure com els jugadors i jugadores entren al camp, els crits per animar, les abraçades d’alegria, el consol en les derrotes, les converses entre pares, el crit de força dels jugadors tots units… en fi, un amor incondicional a un Club, a uns colors, a un territori, sense importar el perquè, és la passió que ens uneix, som els somnis que ens fan sentir que som vius, que som d’aquí i que pertanyen a un gran Club: el CLUB ESPORTIU PLA D’URGELL.

I no voldríem acomiadar-nos sense recordar-vos que tots i totes junts amb aquest sentiment  farem gran el nostre club i els nostres futbolistes. Al mateix temps, us animem a llegir a continuació aquesta emotiva carta que una mare del Club ens ha fet arribar.


Gràcies per la vostra atenció 
Junta directiva Club Esportiu Pla d’Urgell

 

Comentaris