Presentació del nou President del CE Pla d'Urgell, Sr. Miquel Font Torres

Benvolguts pares i mares del C.E. Pla d’Urgell,

Com ja sabeu, fa uns dies vàrem fer renovació dels càrrecs de la junta, on vaig sorgir elegit com a nou president del nostre club.

En primer lloc vull agrair la tasca del nostre president sortint, Sisco Rabés, i de tota la resta de membres de la junta. Per sort, la majoria continuaran formant part d’aquesta, desenvolupant diferents tasques. A la resta de pares i mares, us encoratjo a sumar-vos-hi per continuar endavant aquest projecte i així poder oferir la millor educació als nostres fills i filles.

Aquestes quatre línies que escric tant sols pretenen ser una petita presentació i sobretot, explicar-vos des de la perspectiva en que encaro la responsabilitat d’acceptar aquest càrrec. 

Jo entenc que dins una escola com la nostra la burocràcia ens “obliga” a tenir oficialitzats els noms dels diferents càrrecs de la junta i tot el seu organigrama, però allò realment important és que ha de ser un club de tots i per a tots, on la implicació dels pares i mares es primordial per al bon funcionament de l’escola. És a dir, en aquest moment m’ha tocat a mi ficar-me en el “rol” de president i el que vull remarcar, és que és indiferent qui sigui o deixi de ser el president o presidenta i que la clau està en la feina i el recolzament de tots vosaltres.

Com hem dit en reiterades ocasions, es imprescindible que cada equip tingui un parell de delegats, lògicament, per fer les tasques al camp els dies de partit, però també, i no menys important, assistir a les reunions mensuals de Junta i fer d’enllaç d’aquesta amb la resta de l’equip per tenir una comunicació àgil i fluida per intentar fer-ho tot plegat el millor possible. 

Estic segur que coincidirem en que tots i totes busquem oferir el millor als nostres fills i filles per fer-los grans com a persones, veure’ls gaudir i aprendre de l’esport.

VISCA EL CLUB ESPORTIU PLA D’URGELL!

Cordialment;
Miquel Font Torres

Eduquem futbolistes, entrenem persones!

Comentaris