Prebenjamí A 5 - 3 Atl. Segre D: Invictes!


Un cop finalitzada la primera volta de la competició de la categoria Prebenjamí, en el grup 3 ens trobem el Prebenjamí A, que està fent una temporada espectacular, tal com indiquen els seus números.

Els seus partits es compten per victòries, sense haver perdut ni empatat cap contra cap rival. Amb un total de 93 gols a favor i tant sols 6 en contra, és líder en solitari de la categoria, l’equip més golejador i menys golejat.

Els nois de Josep Tribó, formen un grup molt sòlid, demostrant sempre un gran respecte als rivals en tots els terrenys de joc.

L’equip ha estat totes les jornades en les primeres posicions, seguint ben d'aprop per l'Atlètic Segre. La distància s'ha ampliat en la darrera jornada de la primera volta, en l’enfrontament directe entre els dos equips, el passat dissabte 30 de gener al camp de Golmés.
En un partit molt disputat, el nostre equip s’ha avançat per 4-0, i tot i que els visitants han escurçat distàncies al tram final situant el 4-1, un gol d'Issam deixava el partit sentenciat amb el 5-1. A l'últim sospir, una jugada personal i un bon llançament de falta del Segre han deixat el marcador amb el 5-3 final.

Amb aquest resultat s’ha arribat al final del partit, on els nostres jugadors han celebrat la victòria al mateix camp, contant amb el suport de pares, mares i aficionats, com ara tota la colla d'amics del nostre entrenador, que s'han desplaçat des de Vallfogona de Balaguer per donar suport a l'equip. A veure si en propers partits, podem aconseguir que més veïns i veïnes de Golmés s'acostin al camp a veure els nostres jugadors.

Des de aquí gràcies a tothom pel vostre suport!

VISCA EL CE PLA D'URGELL!











Comentaris