Agraïment als Delegats del nostre Club

Benvolguts amics del Club Esportiu Pla d'Urgell:

Volem dedicar una estona del nostre temps i unes línies a la nostra pàgina a agrair a tots els delegats dels equips la seva tasca.

Es una feina gratificant, perquè estan al costat dels nostres nens i nenes al partit, i ells ho valoren moltíssim, i també sabem que no sempre és agraïda, i de vegades fins i tot una mica “emprenyadora”, però volem que sapigueu que sou una peça clau en l'engranatge del nostre Club.

I no sol els nens i nenes ho valoren, per nosaltres tenir un delegat significa poder conèixer el que passa a cada equip, tant les coses bones com els problemes que puguin sorgir. Per poder sol·lucionar-los si és el cas, necessitem “tenir ulls” a cada partit, i aquesta és la gran tasca dels delegats.

El delegat és la corretja de transmissió entre el que passa al camp i nosaltres, si en un equip no hi ha delegat, ens podem trobar amb que la informació no ens arribi, i, per tant, no puguem valorar-la correctament.
Aquest és un moment de l'any clau, ja que es comença a prendre les decissions per planificar la propera temporada

Es per això que encoratgem als pares a “atrevir-se” a sumar-se a l'equip, necessitem que en tots els equips tinguem un o dos delegats, i que aquests puguin participar un cop al mes en les reunions que realitzem, és la millor manera de que tot rutlli, a l'hora que ensenyem als nostres fills la importància de la solidaritat vers els altres, que justament és un dels valors principals de l'esport.

I no patiu, les trobades no són llargues, i a més, fins i tot ens ho passem é!

Comentaris