Trobada de Babys Bellvís 10 de novembre






El passat diumenge 10 de novembre el Club Esportiu Pla d'Urgell va organitzar la segona trobada de Debutants de la Temporada 13-14. Més de 400 persones van passar per les instal·lacions de Bellvís durant el matí, en una jornada festiva i lúdica. Els Debutants, o babys, són nens i nenes de 4 i 5 anys que competeixen de forma no reglada per iniciar-se en el futbol.

La jornada va iniciar-se a dos quarts d'onze del matí, amb la participació de 15 equips de la nostra província, i es va acabar al voltant de la una, després de disputar-se una fase de competició de tres grups, amb format tots contra tots.

L'esperit de les trobades no es altre que el de la formació, deixant la competició i la cerca exclusiva dels resultats i les victòries per més endavant.

Tot i el fort vent, la trobada es va desenvolupar sense complicacions, i els pares, mares i familiars, van gaudir del joc i la il·lusió dels nens i nenes durant tots els partits.

A més, els més de 150 nens i nenes participants es van endur una bossa obsequi de record, per gentilesa del Club Esportiu Pla d'Urgell.

Comentaris