DOCUMENT DE RENOVACIÓ TEMPORADA 2020-2021


Benvolguts, pares i mares, jugadors i jugadores,

desitgem que tots i totes estigueu bé, la pandèmia ens afecta fins i tot més d’allò que prevèiem i ens toca viure moments excepcionals.
Per tot plegat i un cop acabada prematurament la present temporada, volem expressar-vos que des del Club Esportiu Pla d’Urgell encarem el nou curs amb totes les il·lusions, però alhora conscients i responsabilitzats de les possibles afectacions de la crisi sanitària. Amb aquesta circular informativa us convidem a iniciar la temporada 2020-2021, però estarem pendents de les novetats que ens puguin afectar i, en cas de produir-se, us mantindrem puntualment assabentats.
Us informem que, com en altres anys, els nens i nenes quedaran automàticament renovats amb el club en cas que no ens expresseu directament el contrari.
Aquesta temporada no es renovarà la samarreta dels partits. A les noves incorporacions se’ls hi donarà samarreta, pantalons i mitgetes de joc. També se’ls hi farà als jugadors que se’ls hi hagi quedat petita.
Pel que fa a la informació de les quotes, de moment es realitzarà un únic primer pagament, aquest mes de juliol, per un import de 35 €. Aquest pagament és necessari per iniciar els tràmits amb la Federació Catalana de Futbol i preparar la temporada, però en el cas que degut a la COVID-19 no es pogués iniciar, la quota us seria retornada. Quan s’avanci en el desenvolupament de la temporada detallarem la distribució de la resta de pagaments.
Recordeu que a les quotes no hi ha inclòs el preu de la llicència, que és diferent per cada categoria i que haurà d’assumir cada família a través del portal www.futbol.cat. Els preus de la llicència són els marcats per la federació.
Pel que fa a la part esportiva, aviat en rebreu informació detallada.
Aprofitem per anticipar-vos que estem treballant en la posada a punt de la nova web del club, www.cepu.cat, us animem a que l’aneu consultant i esperem que es converteixi en una eina àgil i actualitzada per a la divulgació del Club Esportiu Pla d’Urgell.
Quedem a la vostra disposició i desitgem que molt aviat ens puguem retrobar. Visca el Club Esportiu Pla d’Urgell!

La Junta

Comentaris