2n comunicat oficial Covid19


Benvolguts jugadors i jugadores, mares, pares i familiars:
En primer lloc desitgem que tots i totes estigueu bé. Aquesta pandèmia que ens ha tocat viure ha trastocat les nostres vides, portant-nos a situacions excepcionals que fins ara mai havíem vist.
Una de les conseqüències del moment què vivim, afecta plenament a l’activitat que compartim. Amb la suspensió total de les pràctiques esportives, hem hagut de deixar els entrenaments, els partits, no hem pogut fer les diverses jornades de portes obertes, ni els torneigs com cada temporada...
Potser alguns de vosaltres us estareu plantejant com abordarem el tema econòmic, tenint en compte que no s’han pogut dur a terme tot el què s’esperava fer aquesta temporada.
Compromesos amb el moment, creiem que cal aplicar algunes mesures, la primera seria:
- NO pujar les quotes la propera temporada, tal com teníem previst de fer en situació normal, el que suposarà un estalvi del 5% en la quota a pagar.
- D’altra banda, des del moment que el nostre club es va fundar, fa 16 anys, existeixen uns acords amb els diferents ajuntaments que van començar amb aquesta aventura. Aquests acords consisteixen en una aportació per cada jugador o jugadora que estigui empadronat al municipi. No cal dir que pel nostre club aquestes aportacions són vitals i això fa que les nostres quotes no siguin tan altes com les de clubs del nostre voltant, i podem donar més serveis. Des de fa ja alguns anys, ens trobem que algunes d’aquestes entitats, NO ens transfereixen aquests diners, o ens disminueixen la quantitat pactada, amb l’excepció de l’Ajuntament de Golmés i l’Ajuntament de Sidamon. Ja us podeu imaginar com afecta això a l’economia del club, amb aquesta disminució d’ingressos i amb l’increment de totes les despeses cada any.
Ara mateix, estem treballant per presentar i negociar un Conveni, que estem convençuts que podrem tirar endavant amb la bona voluntat i predisposició de totes les parts, que ens reguli aquest tracte “de paraula” que havíem tingut fins ara amb els Ajuntaments, de manera que sigui un document al què ens podrem remetre per no haver de anar cada temporada poble per poble a defensar uns acords, que per nosaltres com a club són essencials, i que en massa vegades ens trobem que no es compleixen.
Pendents de totes aquestes circumstàncies, ens agradaria també poder dur a terme una altra mesura, que consistiria en fer a tots els jugadors i jugadores del club que continuïn amb nosaltres una reducció a la quota, del 10%, la propera temporada.
Hem pres la decisió d’aplicar aquesta reducció a la quota que paguem totes les famílies al mes de desembre, sempre que les entitats municipals ens aportin les quantitats que encara tenim pendents, ja que ara per ara no es podria fer front a aquesta despesa.
Per tant l’estalvi en les quotes de la propera temporada esperem que pugui ascendir a aquest 15% que us hem explicat.
Restem a la vostra disposició, us desitgem molta salut, i que molt aviat ens puguem retrobar.
Visca el Club Esportiu Pla d’Urgell! 
La Junta

Comentaris