Comunicat oficial del Club

Benvolguts jugadors i jugadores, mares, pares i familiars:

Des de la Junta, Coordinacions i staff tècnic esperem que estigueu tots i totes bé, així com les vostres famílies i amistats, dins la situació tant excepcional que ens toca viure degut al COVID-19.

Recentment hem rebut la comunicació oficial de la FCF que dona la temporada per acabada. Tot i això encara no s’ha decidit com es resoldran les lligues de les diferents categories. Tant bon punt tinguem més informació us la farem arribar.

Des del club estem treballant, juntament amb altres clubs veïns per oferir activitats on-line, així com mantenim les xarxes vives amb diferents aportacions com entrevistes, reportatges, competicions i reunions virtuals, etc.

A més a més d’això, ja fa dies que s’està treballant en la propera temporada 2020-21. Lògicament algun dia acabarà el COVID-19 i hem d’estar preparats/es per iniciar l’activitat amb totes les garanties, ganes i il·lusió del món.

El xoc produït per aquesta pandèmia encara ens deixa molts interrogants, estem molt atents i amb contacte directe, tant amb la FCF com amb la Secretaria General de l’Esport de la Generalitat, expectants amb totes les resolucions que es puguin donar i que com hem dit anteriorment, us transmetrem puntualment.

També hem de tenir present que som una associació sense ànim de lucre, els
propietaris d’aquest club som tots i cadascun de nosaltres, totes les famílies, sense excepció.

Moltes salutacions i records per tots. SALUT!

La Junta del CE Pla d’Urgell

CEPU – Club Esportiu Pla d’Urgell
Eduquem futbolistes, entrenem persones!

Comentaris