Reportatge #Orgullosa Club Esportiu Pla d'Urgell

El nostre club ha passat enguany de dos a sis equips gràcies al nostre bon treball i també a les ajudes impulsades per aquesta iniciativa de la Federació Catalana de Futbol.



El primer equip femení del Club Esportiu Pla d’Urgell va crear-se fa quatre temporades per donar resposta a les ganes que tenies moltes noies de la comarca per poder jugar a futbol. Gràcies, en bona mesura, al projecte #Orgullosa, el club ha passat aquesta temporada de dos a sis conjunts femenins. “Estem molt satisfets per haver pogut créixer tant aquesta temporada. Actualment, tenim a 65 jugadores i tenim aspiracions de continuar creixent”, assegura el coordinador de femení de l’entitat, Víctor Rodríguez.

Segons el nostre president, Miquel Font, l’aposta del club per seguir potenciant el futbol femení es basa en “obrir les nostres instal·lacions a totes les noies de la comarca que tenen la inquietud de jugar a futbol, comptar amb grans professionals i, sobretot, en ser una família”. En referència al projecte #Orgullosa, Rodríguez assevera que “estem segurs que seguirem augmentant el nombre d’equips durant les properes campanyes. Les ajudes impulsades per aquesta iniciativa ens han ajudat molt a nivell econòmic i de visibilitat. Ara ens coneixen més”.

 Per la seva banda, una de les jugadores del club, Aina Rulló, ha destacat que “el que més m’agrada de jugar a futbol és el bon ambient que hi ha al vestidor i la possibilitat de fer amigues noves. És el meu esport favorit”. Al seu torn, una altra futbolista de l’entitat, Mireia Roig, ha apuntat que “el projecte #Orgullosa em sembla una gran iniciativa per potenciar el futbol femení, ja que tant dones com homes hauríem de tenir les mateixes possibilitats i drets de practicar l’esport que més ens entusiasma”. En aquest sentit, ha afegit que “durant aquest darrer any s’han apuntat moltes noies noves”.

També estem d'allò més orgulloses de completar la nostra aposta per l'esport femení amb el nou equip de futbol sala femení, que amplia encara més la nostra estructura esportiva.




Comentaris