Tecnificació 18/19 per a jugadors/es i porters/es

La Tecnificació del CE Pla d'Urgell ofereix una nova forma d’entrenament específic de perfeccionament individual, amb l’objectiu de treballar la formació integral del jugador/a.

L’objectiu d’aquesta activitat és facilitar l’optimització de la realitat coordinativa del jugador, ja sigui porter/a o jugador/a de camp, dins d’un context de joc real.

Aquest treball es realitzarà un dia a la setmana, els dilluns al camp de Golmés, de manera que el jugador/a complementi el treball amb el seu equip i que els seus aprenentatges siguin complementaris als que desenvolupa durant la sessió d'entrenament amb l'equip.


Les sessions seran amb grups reduits i a càrrec d'entrenadors amb experiència, tant de dins com de fora del Club, per conduir uns exercicis que seran molt exigents i plantejaran un entrenament complementar.

Entrenador de porters confirmat: Joan Marc Balagué (ex-jugador del Lleida esportiu, actualment porter de 1a Catalana)

Entrenador de jugadors confirmat: Eduard March (entrenador amb una llarga trajectòria i experiència en totes les categories (Ex Lleida Esportiu, UE Tàrrega, CFJ Mollerussa entre molts altres)


Hi vols participar? Inscriu-te! 

Comentaris