Inscripció al Portal del Federat. Com fer-ho?

Per poder jugar el primer partit amb el CE Pla d'Urgell, hauràs de tenir la mutualitat pagada.
Són només cinc minuts, t’expliquem com fer-ho:

  • Accedir a futbol.cat A la casella de ‘Codi de llicència’ has d’escriure el teu DNI. A la casella ‘Clau d’Accés’ has d’escriure la clau que vas posar quan et vas registrar al Portal del Federat.

  • No recordes la contrasenya? Abans de posar-te nerviós, prova amb aquesta contrasenya: 1234 Si segueixes sense poder-hi accedir, fes clic a ‘Ha oblidat la seva contrasenya?’ Fes clic a ‘Via Correu Electrònic’ Introdueix el teu DNI, la data de naixement i el correu electrònic que vas utilitzar quan et vas registrar al Portal del Federat Rebràs un correu electrònic amb la contrasenya que vas posar i d’aquesta manera ja podràs accedir.

  • Un cop dins del Portal del Federat, fer clic a ‘Mutualitat’ i seguidament ‘Pagar Alta'.

  • Segueix els següents passos i realitza el pagament.

  • Si et surt el missatge ‘Per realitzar el pagament cal que tingui un reconeixement mèdic en vigor’ significa que has de passar revisió mèdica. 

Aquest procés, també l’hauràs de realitzar les pròximes temporades; és un nou sistema que ha aplicat la FCF, per a que cadascú es faci responsable de la seva mutualitat. Per qualsevol dubte o consulta, contacteu amb el coordinador del Club.

Comentaris